Nyheter från 2017

Laholms BTK Serve möter både Klippan BTK och Halmstad BTK hemma i Servehallen
Våxtorps BOIS spelar mot Simlåmgsdalens IF och Falkenbergs BTK i Våxtorpshallen

11 november kl 8:00-16:00
Friluftsfrämjandet i Knäred öppnar sin kolmila och packar kolen i påsar för försäljning.

15 november kl 18:00
Föreningen HjärtLung i Laholm håller medlemsmöte på Gröna Hästen i Laholm. Föredrag med apoterare Roger Petersson (tema mediciner).
Anmälan till Inger Mellberg på telefon 0430-12110. Anmälan är bindande. Kostnad 80 kronor.

Nyheter från 2016 och tidigare

Sommaren har bjudit på många utmaningar då vi både har haft det ovanligt varmt och soligt och samtidigt har vi haft bevattningsförbud.
Föreningsrådets arbetslag har i vanlig ordning haft hand om ett antal fotbollsplaner i kommunen där vi sköter klippning, dressning, bevattning och kritning. Vi hjälper även till med enklare målningsarbeten.
Nu fortsätter fotbollssäsongen och behöver ni hjälp med era planer så är det bara att kontakta Joakim Gunnarsson på telefon 070-2973235.

Läs hela inlägget »