Det här är en nyhet 2016

Vi vill önska alla föreningar i Laholms kommun en riktigt skön sommar. Vi kommer att finnas på plats på kontoret lite till och från fram till den 8 augusti. Det går bra att nå oss via mail till foreningsradet@laholm.se eller per telefon till Joakim 070-297 32 35 om det är lite mer bråttom.

Listan över föreningar som är medlemmar i Föreningsrådet än nu uppdaterad och vi önskar de nya föreningarna välkomna till oss och tackar alla för gott samarbete. Är du ännu inte medlem men intresserad över vad vi kan hjälpa dig med så kontakta oss gärna efter den 8 augusti så förklarar vi mer.

VI delar numera lokaler med Citygården men sitter kvar på samma adress och på samma kontor. Eftersom ytterdörren är låst så knacka bara så öppnar vi.

Etiketter: trevlig sommar 2016